Resultaten voor kanaal

kanaal
 
Synoniemen van kanaal; ander woord voor kanaal synoniemen.net.
kanaal, singel, slotgracht, stadsgracht, vaart water zn.: beek, kanaal, meer, plas, rivier, sloot, ven zender zn.: kanaal, omroepstation, zendstation doorvaart zn.: doorgang, geul, kanaal, passage vaart zn.: gracht, kanaal, waterweg straat zn.: kanaal, nauw, zee-engte vat zn.: bloedvat, buis, kanaal diep zn.:
Man overleden bij zwemtocht over Het Kanaal RTL Nieuws.
08 augustus 2017 1136.: Man overleden bij zwemtocht over Het Kanaal. Reddingshelikopter van de Britse kustwacht. Een zwemmer die Het Kanaal tussen Frankrijk en Engeland wilde oversteken, heeft die tocht niet overleefd. Hij kwam om het leven nadat hij onwel was geworden.
WiFi kanaal kiezen Telfort.
Jouw Telfort router of modem kiest bij het opstarten automatisch het meest gunstige kanaal, maar het kan zijn dat jouw situatie is veranderd en een ander WiFi kanaal gunstiger is. Bijvoorbeeld omdat er veel storing is op een bepaald kanaal.
Kanaal Wikipedia.
Wortelkanaal, een kanaal in een tand of kies. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Kanaal of met Kanaal in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Kanaal inzichtelijk te maken.
Kanaal waterweg Wikipedia.
Ieperlee of Kanaal" Ieper-IJzer." Kanaal naar Beverlo. Kanaal Bocholt-Herentals, vroeger" Kempens Kanaal." Kanaal Charleroi-Brussel, met het hellend vlak van Ronquières. Kanaal Dessel-Turnhout-Schoten of Noord-Kempens" kanaal." Kanaal van Eeklo. Kanaal van Haccourt naar Wezet. Kanaal Bergen-Condé, ondertussen vervangen en gedempt. Kanaal van Monsin.
kanaal WikiWoordenboek.
Het woord kanaal staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd kanaal herkend door. van de Nederlanders. van de Vlamingen. Zie Wikipedia voor meer informatie. kanaal gegraven waterweg.
Puzzelwoordenboek kanaal.
Kanaal gevormd voor wervelholten 1. Kanaal in België 2. Kanaal in Brabant 1. Kanaal in de provincie groningen 1. Kanaal in Drenthe 6. Kanaal in een stad 1. Kanaal in Egypte 1. Kanaal in flevoland 1. Kanaal in Friesland 6.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: kanaal. kan aa l het; o; meervoud: kanalen 1 gegraven waterweg 2 middel om iets ergens te brengen; bron: diplomatieke kanalen 3 bep. frequentie 3 van een radio of televisie-uitzending: Kanaal 2 commerciële tv-zender in België het Kanaal zee-engte tussen Engeland en Frankrijk.

Contacteer ons